Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد کاظمی فرد در مراسم رونمایی از فاز دوم سامانه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری (سخا)، اظهار داشت: مرکز آمار و فناوری اطلاعات از ابتدای شروع مسیر هوشمند سازی قوه قضاییه اقدامات متعددی را انجام داده که یکی از اهداف آن دسترسی آسان مردم به خدمات قضایی و عدالت است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه تاکید کرد: خدمتی را که امروز افتتاح می‌کنیم خدمت تجدید نظر خواهی است که قبلا فقط در دفاتر مرکزی دیوان عدالت اداری در استان­ها قابل انجام بود، اما اکنون با همکاری دیوان عدالت اداری و توسط مرکز آمار و فناوری اطلاعات در کلیه دفاتر خدمات قضایی سراسر کشور فعال شده و به زودی این خدمت در خودکاربری وکلا و نمایندگان حقوقی دستگاه‌ها و همچنین عموم مردم به صورت خودکاربری نیز قابل استفاده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تقریبا می‌­توان گفت که وکلا و نمایندگان حقوقی دستگاه‌های دولتی برای امورات قضایی خود نیاز به مراجعه حضوری ندارند و کلیه کارهایشان به صورت غیر حضوری و برخط انجام می­‌شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به سامانه‌های متعددی مانند (عدالت همراه، درگاه ملی، سها، محکومیت­ های مالی و ...) که جهت تسهیل دسترسی مردم به خدمات قضایی ایجاد شده است گفت: مردم می‌توانند قبل از مراجعه به محاکم قضایی، به صورت الکترونیکی اخذ نوبت نمایند که از این طریق مراجعه بیش از ۸ میلیون نفر را سامان داده ایم و همچنین از خدماتی مانند دریافت ثنا به صورت برخط و دریافت گواهی عدم سوء پیشینه طی دو روز کاری بهره ببرند.

کاظمی فرد افزود: دیوان عدالت اداری با توجه به ماهیت رسیدگی­ ها که غیرحضوری است و نیز نوع قوانین و آیین نامه های موجود، ظرفیت بالایی جهت الکترونیکی شدن و ایجاد سامانه­ های متعدد را دارد که با همت ریاست دیوان عدالت اداری و حمایت مرکز آمار و فناوری اطلاعات، در آینده خبر‌های متعددی مبنی بر الکترونیکی و غیر حضوری شدن خدمات را خواهید شنید.

وی تاکید کرد: امید است با همراهی همه بخش‌های قضایی، مردم و نخبگان علمی بتوانیم در آینده­ای نزدیک گام‌های تکمیلی هوشمند سازی دستگاه قضایی برداشته شود و شاهد تحقق قوه قضاییه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دیوان عدالت اداری فناوری اطلاعات رونمایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات دیوان عدالت اداری قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده

رئیس دیوان عالی کشور گفت: پرونده‌های وارده به دیوان عالی کشور با موضوع خانواده در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که باید در این زمینه آسیب‌شناسی شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور برگزار شد.

منتظری در این جلسه گفت: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

آمار طلاق مددجویان کمیته امداد بسیار کمتر از آمار جامعه است

وی با تأکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

منتظری سپس با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی را به‌عهده دارد، اظهار کرد: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود، چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

رئیس دیوان عالی کشور تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از 800 فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره‌اندیشی شود.

منتظری در پایان به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرائم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب‌شناسی پرونده‌های مطروحه اشاره کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید دادستان تهران از دادسرای ناحیه ۳۸
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد